X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Sjømannsvegen 17 G

Ålesund-Nørve/Larsgården – Ålesund

Sjømannsvegen 17 G

Prisantydning
3.450.000
Primærrom
82m²
Bruksareal
82m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
5.5 / 10
Naboskapet
Høflige
8.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Volsdalsberga
954759
Ålesund
4632220968

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Sjømannsvegen 17 G

Dette er en stilren og lekker leilighet med fin beliggenhet i et populært område på Volsdalsberga. Trappefri adkomst, garasjeplass og fin uteplass må trekkes frem. Herfra har du kort vei til både skole og barnehage, butikk og bussforbindelse, samt til utmerket turterreng på Aksla og flotte badeplasser på Volsdalsberga.

Leiligheten har en god planløsning hvor en romslig åpen stue/kjøkkenløsning med vinduer fra gulv til tak rommer både sittegruppe og spisestue. Et nydelig kjøkken fra HTH utgjør hjertet i rommet. Her får du meget god skapplass, stor kjøkkenøy med barbenkeplate og integrerte hvitevarer. Fra stuen er det utgang til terrasse med noe grøntareal foran. Fin utsikt mot Sula og Sukkertoppen fra uteplassen. Leiligheten har også et romslig bad/vaskerom som er helfliset, samt to soverom, begge av god størrelse. Fargevalgene i leiligheten er moderne, og innbydende og standarden er tipp topp, så her er det bare å flytte rett inn.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Volsdalsberga, ca 2,5 km fra Ålesund sentrum. Leiligheten er sørvendt med egen uteplass foran stue/kjøkken. Det er gangavstand til skole, barnehage, butikk og bussforbindelse, samt fine tur- og badeplasser på Voldsdalsberga. Det er også kort vei til Aksla som kan by på rikholdig turmuligheter. Color Line stadion og Sunnmørshallen ligger et steinkast unna eiendommen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Nørve som ligger ca 600 meter fra eiendommen. Ønsker du et ytterligere servicetilbud er det kort vei til Ålesund sentrum som har et rikt utvalg av butikker og spisesteder, samt kulturtilbud. Fra eiendommen er det ca 12 minutter til Nordvestlandets største kjøpesenter AMFI Moa med over 170 butikker.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav busstoppet i Hellandbakken ligger cirka 800 meter fra leiligheten. Her går bussrute 618, 611 og 624 hyppig til blant annet sentrum, NTNU og Moa, enten via Lerstadvegen eller Borgundvegen. Bussrute 618 har avganger hvert 15. minutt det meste av dagen, mens 611 og 624-bussene går hver time.

Det er cirka 800 meter til Volsdalen barneskole. Kolvikbakken ungdomsskole ligger rundt 1,4 km fra eiendommen. Bydelen har flere videregående skoler. Ålesund VGS tilbyr yrkesfaglige studieretninger og ligger sentralt til på Volsdalsberga bare 300 meter fra eiendommen. Latinskolen tilbyr studiespesialiserende studieretninger og ligger ca. 2 km fra leiligheten, det samme gjør Fagerlia VGS. Det er også gangavstand til NTNU og NMK. Det er 3 barnehager innenfor 1 km fra leiligheten; Fjelltun barnehage, Jugendby barnehage og Marihøna barnehage.

Bygninger

Sameiet består av boligblokker med totalt 72 eierseksjoner.

Byggemåte

Boligblokken har støpte fundamenter på fjellgrunn. Støpte grunnmurer og yttervegger forblendet med strukturert overflate. Flis på vegger i 1.etasjen. Støpt dekke antas å være med takfolie/pvc-duk e.l. Støpte etasjeskillere. Sydvendt terrasseplatting utenfor stuen med noe opparbeidet grøntareal foran terrassen. Flislagte trapper/fellesarealer. Vinduer og verandadør med to-lags energiglass i leiligheten. Vedlikeholdsfrie karmer på disse. Kirsch lamellgardiner på stuen, og lystette liftgardiner på soverommene medfølger. Det er også to smale dører på begge soverom ved siden av vinduene. Brann og lyd - klassifisert ytterdør med grå glatt flate til leiligheten.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

1.Etasje: Bta: 90 kvm, Bra: 82 kvm, P-rom: 82 kvm

Lagerbod: Bta: 6 kvm, Bra: 5 kvm, S-rom: 5 kvm

Innhold

1.Etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.

Standard

Stilrent, lekkert og moderne er stikkord for denne flotte leiligheten som holder gjennomgående meget god standard på innredninger og overflater. Fargevalget er smakfullt, og store vindusflater fra gulv til tak i stuen gir godt med naturlig lys i leiligheten.

Innbydende entré/gang med nytt påkostet laminatgulv fra 2016, malte flater på vegg og skyvedørsgarderobe. Gipshimling med ledspotter.

Stor åpen stue/kjøkkenløsning, også med nytt laminatgulv fra 2016 og malte flater på vegg, samt gipshimling med spotter. Delikat kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer i åpen løsning mot stuen. Innredningen har hvite glatte fronter og laminat benkeplate med underlimt vaskekum. Innredningen har en stor kjøkkenøy mot stuedelen i leiligheten som gir ekstra skap- og benkeplass, og skaper et naturlig skille i rommet. Av utstyr medfølger integrert komfyr, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, samt integrert kjøl/fryseskap. Kjøkkenventilator over kokesonen.

Badet er romslig og har flislagte overflater, varmekabler i gulv og spotter i himling. Rommet har speil med overbelysning, servantinnredning og vegghengt toalett, samt dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten har to soverom, begge er av god størrelse. Soverommene er malt i behagelige farger og har god plass til ønsket sengestørrelse og garderobeløsning. På hovedsoverommet er det en stor og praktisk skyvedørsgarderobe med tre dører. Det er eikeparkett på gulv på begge soverommene.

Gulvflater i leiligheten er belagt med eikeparkett og laminatgulv. Flislagt gulv på badet. Veggoverflater er overflatebehandlet med malte flater. Flislagte vegger på baderommet. Malte gipshimlinger på alle rom. Finerte glatte innerdører.

Utstyr

- El-skap med sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter, og overbelastningsvern.
- Røykvarsler og brannslukningsapparat.
- Takventiler med mekanisk avtrekk fra baderom.
- Spotter i himling med dimmer på stue/kjøkken. Spotter i himling bad, samt entré/gang. Nye ledspotter i entré/gang 2015.
- Port-telefon med kamera.
- Fiberoptisk kabel i leiligheten.

Oppvarming

Fjernvarme med fjernstyring på radiatorer. Det er varmekabler i gulv på badet, samt to monterte panelovner. Ellers er det elektrisk oppvarming i leiligheten.

Parkering / Garasje

Leiligheten disponerer egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Denne er på 13 kvm. Gjesteparkering på østsiden av blokkene, samt 2 plasser på vestsiden og merkede gjesteplasser i garasjen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei. Se kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilter.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten i sameiet er opparbeidet med grøntareal, noe beplantning, og støpte gangveier/forstøtningsmurer. Utsikt fra leiligheten mot Langevåg/Sulafjellet mellom blokkene. Lett adkomst til parkeringshuset.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Erklæring tinglyst 17.10.1952 med dagboknr 741: Erklæring/avtale
Erklæring tinglyst 06.04.2010 med dagboknr 243428: Seksjonering

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger.
Adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse, datert 05.10.2010 - nybygg / boligblokker.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 785 447,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 513 429,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i reguleringsplan for Området BK 6 Volsdalsberga - Ålesund Kommune med tilhørende bestemmelser, datert 10.07.2007. Og er regulert til konsentrert boligbebyggelse. En kopi av planen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Øvre Voldsdalsberga er et populært og veldrevet sameie bestående av 72 eierseksjoner.

Ny eier skal godkjennes av styret.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 430,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: fjernvarme, kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, vaktmester tv/internett.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 400,- pr mnd.
Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene. Eiendomsskatt fatureres i tillegg pålydende kr.4 830,- pr. år.
Forsikring i If Skadeforsikring (polisenummer 676684)


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

4055 kWh fra 01.10.16 - 01.10.17.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takst.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Fremleie krever styrets samtykke.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.