X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skodje – Skodje

Gomervegen 15

Skodje – Skodje

Gomervegen 15

Prisantydning
2.980.000
Primærrom
84m²
Bruksareal
84m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Skodje Ytre
881379
Skodje
46671870

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Beliggenhet

Sørvendt og solrik tomt beliggende i sentrum på Skodje med kort gangavstand til det meste og en flott utsikt til Skodjevika og fjella. Leiligheten har lettvint tilkomst, trappefritt til etasjen og inngang, heis direkte fra garasje med 2 p-plasser. Skjermet og lun terrasse.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen er beliggende i sentrum av Skodje med tilgang til de fleste fasiliteter. Området er i hovedsak utbygd med eneboliger, lavblokk og tomannsboliger. Kort vei til rådhuset, helsehus/ lege, eldresenter, butikker, barnehage, skoler, idrettsanlegg, kulturhus, treningssenter, frisør etc. Til Moa ca 18 km., til Ålesund bysentrum ca 30 km.

Bygninger

På tomten er det oppført en flott lavblokk med 10 leiligheter, utbygd av MøreHus.
To boligetasjer med 5 leiligheter i hver etasje. Kjeller med lukket parkeringsanlegg der leilegheten har to parkeringsplasser og en separat bod. Bygget holder en god teknisk stand og var i sin helhet innflyttet i 2013.

Byggemåte

Vegger er oppbygd i stål, tre og betong med liggende kledning og plater som fasade. Bygget er nymalt og godt vedlikeholdt. Taktekking er av Decraplater eller tilsvarende. Det er montert pipe i lettklinker. Vinduer er alubelagte utvendig og med trekarm inne.
Garasjekjeller med elektrisk port med fjernkontroll. Heis fra parkeringsetasje til begge boligetasjer.

Det er uteplass på grunn med belegningsstein. Uteplassen er overbygd og er inntrukket i fasade noe som gir god skjerming for vind og innsyn.

Arealer og fordeling per etasje

2. etg: Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

Rommet som er beskrevet som bod/ teknisk på opprinnelige tegninger, er levert som gjestetoalett med tekniske installasjoner, påkostning som var ekstrabestilling.
Det tilhører en romslig bod i kjeller.

Innhold

Entrè med garderobe/ gang, 2 soverom, toalettrom/ teknisk, baderom, stue og kjøkken. Bod i kjeller. 2 p-plasser.

Standard

Moderne og flott sentrumsleilighet med lyse fine overflater og gode sol- og utsiktsforhold. Utgang til skjermet uteplass som er delvis overbygget.

Romslig og lys stue med åpen løsning inn mot kjøkken. På stuen er det rikelig med naturlig belysning gjennom store vindusflater og utgang til terrasse. Downlights i himling.

Kjøkken har innredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal med hvite slette overflater og mosaikkfliser mellom overskap og benkeplate. Det er god plass til kjøkkenbord ved vindu. I innredningen er det integrert komfyr og platetopp med ventilator over samt integrert oppvaskmaskin. Dobbelt kjøleskap med fryser er frittstående. Noen av skapene i innredningen har glassdører og det er downlights i himling.

Romslig flislagt baderom med fliser på gulv og vegg, i taket er det malte gipsplater. Det er montert skuffeinnredning med helstøpt servant, montert speil med belysning over servant. Påkostet dusjkabinett, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom har innredning med servant og speil, toalett, aggregat for balansert ventilasjonsanlegg varmtvannsbereder, stoppekran og fordelerskap "rør i rør".

Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng samt at det er montert opp skyvedørsgarderobe med speil som gir mye plass og enda bedre romfølelse. Soverom nr. 2 er lyst og innbydende.

Gang med fliser på gulv og lyse veggoverflater. Her er det montert skyvedørsgarderobe med speilfronter. Praktisk!

Gulv skal skiftes på begge soverom, stue og kjøkken og gang. Dette pga feil fra leverandør. Kjøper kan få byttet denne før innflytting og kan selv velge 1 stavs Boen parkett eller tilsvarende kvalitet. Dette medfører ingen ekstra kostnader for kjøper.

Vegger er sparklet og malt og det er parkett på alle gulv bortsett fra på bad, toalett og deler av gang som er flislagt ved entrè. I himling er det sparklede og malte gipsplater med innfelte downlights.

Utstyr

Det er rørteknisk opplegg i rør i rør -system. Avløp er av plast.
Det er levert samsvarserklæring fra rørlegger. Stoppekran er plassert på toalett. Varmtvannsbereder er plassert på toalett og den er på ca. 120 liter.
Sikringsskap er plassert i gang, i skyvedørsgarderoben og det har automatsikringer. Det elektriske anlegget i leiligheten er kontrollert og godkjent 27.02.2014 ved NordvestNett.
Det er porttelefon.
Det er sentralstyrt brannvarsling.
Bygget har heis.
Det er balansert ventilasjon.
Fiber er installert.
Det er tv-uttak 3 steder i leiligheten, 2 på stue og 1 på soverom.

Oppvarming

Det er tilsluttet pipe i leiligheten med mulighet for tilkobling av vedovn.
Elektrisk oppvarming med kabler/ folie i gulvene på bad, del av gang som er flislagt samt i hele stue og kjøkken.

Parkering / Garasje

Det medfølger 2 parkeringsplasser i garasjekjeller.

Adkomst

God adkomst fra kommunal vei. Det vil bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilt ved åpne fellesvisninger - Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er pent opparbeidet med interne murer, natursteinsmurer, noen buskvekster og plen. Asfalterte kjøreareal og gjesteparkering. Alt utvendig vedlikehold på tomt utføres av vaktmester/ innleid hjelp til bla plenklipping og snøbrøyting.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende ligger tinglyst på eiendommen: 2012/1026861-1/200 Seksjonering.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet via private stikkledninger.

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger datert 14.06.2013.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi som primærbolig kr 461 049,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 290 937,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Reguleringsplan for del av F3 i Skodje Sentrum. Eiendommen er regulert til konsentrert bolig. Datert 07.04.2008.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l. Dyrehold er tillatt i sameiet. Trappevask besørges av beboerne selv etter oppsatt turnus.

Veletablert og ordnet sameie med god økonomi og etablerte funksjoner for daglig drift.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 940,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Vedlikehold, strøm i fellesareal, plenklipping, renovasjon, regnskap, service, heis, ventilasjon, branntavle og brøyting.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr. 1500,- pr mnd.
Kommunale avgifter Kr. 6 200 pr. år
Gjelder vann og avløp. Renovasjon dekkes via fellesutgifter.
Eiendomsskatt kr 3708,- pr år (2018)

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning vil kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter. Styret har fått i oppdrag å vurdere ladere for el-biler i garasjeanlegg.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Seksjonen er ifølge eier påkostet med utvidet kjøkken og hvitevarer, toalettrom er innredet, innlagt downlights i himling, garderober er påkostet og det er lagt varmekabler i gulvene.

Sameiet har påkostet løsninger med automatiske døråpnere i fellesområder, felles vaskerom til bruk ved vask av felles areal og flislegging av deler av fellesareal. Brannvesenet har masterkey til bygget som utgjør ekstra sikkerhet for beboerne.

Adgang til utleie (boligformål)

Leiligheten kan fritt leies ut.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Det praktiseres ikke forkjøpsrett.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.