X

PrivatMegleren Ålesund har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem – Ålesund

Vegsundstranda 88

Ålesund-Blindheim/Vegsund til Emblem – Ålesund

Vegsundstranda 88

Prisantydning
3.800.000
Primærrom
183m²
Bruksareal
226m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Salgsleder / Partner
92 80 63 19
Salgsoppgave
8.7 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Myrland
1891652
Ålesund
4632220968

René Skarmyr

Megler / Salgsleder / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Vegsundstranda 88

Dette er en velholdt enebolig med god planløsning, en flott opparbeidet hage og store solrike terrasser. Det er godt med biloppstillingsplass på eiendommen, samt garasje, en romslig utebod, samt redskapsbod i hagen. Boligen er jevnlig vedlikeholdt og modernisert og fremstår som godt vedlikeholdt. Den har i dag 3 soverom, men med enkle grep kan det lages et soverom til i hovedetasjen, og et i underetasjen.

Eiendommen ligger fint til i et meget barnevennlig, med kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg, samt fine turområder.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Myrland, sydvendt med meget gode solforhold fra tidlig morgen til sent på kveld midtsommers. Det er kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg og dagligvarebutikker, samt bussforbindelse og utmerket turterreng. Det er ca. 5 km til Moa senterområde og ca. 16 km til Ålesund sentrum.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Nærområdet består for meste av eneboliger. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Eurospar Blindheim eller Rema 1000 Blindheim. Dersom det er ønskelig med ytterligere servicetilbud er det ca. 5 km til Nordvestlandets største kjøpesenter Amfi Moa som har et rikelig utvalg av butikker, herunder apotek, vinmonopol, klesbutikker og gode spisesteder.

Fra eiendommen er det ca. 200 meter til nærmeste busstopp på Myrland. Her går 618-bussen til Moa og videre mot sentrum, samt mot Magerholm. Ved å benytte seg av bil tar det ca. 6 minutter til Moa, 18 minutter til Ålesund sentrum, og ca. 35 minutter til Ålesund Lufthavn Vigra.

Eiendommen ligger ca. 2,2 km fra Blindheim barneskole. Blindheim ungdomsskole ligger 1,1 km fra unna. Bydelen har 2 videregående skoler, i henholdsvis Spjelkavik VGS og Borgund VGS som ligger i Spjelkavik. Området har flere barnehager som ligger under 2 km fra eiendommen.

Bygninger

På tomten er det oppført enebolig med sammenføyd garasje samt en redskapsbod i hagen.

Byggemåte

Fundament: Støpte betongsåler.
Drenering: Fra byggeår.
Mur: Støpte/ murte og pussede grunnmurer.
Gulv/ krypkjeller: Støpt gulv på grunn i underetasjen
Vegger: Bindingsverk yttervegger kledd med liggende og stående kledning
Tak: Yttertak er tekket med Zanda betongtakstein og metalltakrenner/nedløpsrør, stigetrinn til pipen og gavlsteiner over vindskier.
Pipe: Elementpipe, pusset og malt.
Vinduer og dører: Vinduer og verandadører med 2-lags isolerglass, dels koblede uisolerte vinduer. 2 blyglassvinduer med fargede ruter på stuen i 1.etasje og frostede ruter på bad. Varierende alder på vinduer og dører.
Kryploft med tilkomst fra nedfellbar trapp.
Etasjeskiller av trebjelkelag.
Kobber vannrør og plast avløpsrør.

Veranda på 24 kvm med terrassebord og trerekkverk. Tretrapp ned til terrasse på 24 kvm med terrassebord og overbygd parti. Det er montert elektrisk markise på veranda samt stikkontakt. Det er også en liten sydvendt overbygd lufteveranda på 2 kvm med flislagt dekke og trerekkverk.

Garasje: Støpt gulv på grunn. Bindingsverk over murte såler/murer. Stående impregnert bordkledning. Liggende kledning i gavl. Yttertak konstruert med tresperrer og utvendig tekket med Zanda betongtakstein. Metalltakrenner/nedløpsrør. Leddet treport med portåpner. Opplagt lys/strøm. Tredør ut øst. 2 koblede uisolerte vinduer. Hems med tregulv.

Redskapsbod: Støpt gulv på grunn. Bindingsverk yttervegger med utvendig stående/liggende bordkledning. Yttertak i enkel trekonstruksjon med tresperrer/overliggere, og utvendig tekket med bølgeblikkplater.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 183 kvm, Bruksareal: 226 kvm, Bruttoareal: 251 kvm

Underetasje: Bta 124 kvm, Bra 109 kvm, P-rom 66 kvm, S-rom 43 kvm. Utvendig bod utgjør 19 kvm av sekundærareal.

1.Etasje: Bta 127 kvm, Bra 117 kvm, P-rom 117 kvm.

Garasje: Bta 20 kvm, Bra 18 kvm, S-rom 18 kvm.
Redskapsbod i hage: Bta 8 kvm, Bra 7 kvm, S-rom 7 kvm.

Innhold

Underetasje: Entré, gang, gang/ trapperom, kjellerstue, bad, vaskerom, ett soverom, lagerbod, matbod, kott/ bod, rom med oljetank og utvendig bod.

1. etasje: Entré/ gang, gang/trapperom, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Det ene soverommet var tidligere 2 soverom, så her er det mulig å få 3 soverom i hovedetasjen.

Standard

Stor og godt vedlikeholdt enebolig som holder normalt god standard på innredninger og overflater. Stuen er romslig og har godt med naturlig belysning fra store vindusflater. På stuen er det montert vedovn. I tillegg er det montert varmepumpe. Stuen ble utvidet med tilbygg i 1985.

Kjøkkenet er praktisk med innredning fra Arthur Bonnet med profilerte eikefronter. Det er montert fliser over flislagt benkeplate. I innredningen er stekeovn med induksjonstopp integrert, og det er opplegg for oppvaskmaskin. Over komfyr er det montert kjøkkenventilator med hvit hette.

Boligen er innholdsrik og har to bad, ett i hver etasje. Badet i 1. etasje har innredning fra Temabad med servant med 3 dører/ 3 skuffer og 1 høyskap. Helstøpt kompositt servantplate, 2 overskap, 2 speildører, og lyslist med spotter. Dusjhjørne med buede glassdører og vegghengt wc. Rommet ble oppusset ca. 2006/ 2007.

Badet i underetasjen har servantinnredning med 3 hvite profilerte dører, helstøpt porselen servantplate, 1 overskap, speil og lysarmatur. Montert dusjkabinett og wc.

Vaskerom i underetasje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, montert praktisk stålskyllekum, støpejernssluk og innkledd vv-bereder fra 1993/198 liter.

Gulvoverflater i boligen er belagt med parkett, laminatgulv, fliser og vinylbelegg.
Veggoverflater med tapet, panel og fliser.
Himlinger med malte/ strekte flater, panel og hvite himlingsplater.

Utstyr

Røykvarsler, brannteppe og brannslukningsapparat.
Elektriske avtrekksvifter på begge bad. Veggventiler i yttervegger.
Sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter, og overbelastningsvern.
Skyvedørsgarderobe med 2 speildører på ene soverom.

Oppvarming

Vedovn på skiferplate i stuen, varmekabler på begge bad og i entré/gang i 1.etasje. Riello varmepumpe på stuen i 1.etasje ny i 2016.

Parkering / Garasje

Gode parkeringsmuligheter på asfaltert biloppstillingsplass på tomten i tillegg til parkering i garasje.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei. Se kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med PrivatMegleren visningsskilter.

Beskrivelse av tomt/hage

Sydvendt tomt med meget gode solforhold som er pent opparbeidet med plen, hekk, plommetre, prydepletrær og blomsterbed. Det er lagt skifer på trapp utenfor hoveddør, forøvrig singlet inntil husmurer. Asfaltert innkjørsel.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende ligger tinglyst på eiendommen: Tgl: 18.03.1967 - Bestemmelse om veg.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet via private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse, datert 16.04.1984 - Tilbygg. En kopi av denne følger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 885 509,- pr 01.01.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 479 424,- pr 01.01.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert for boligformål. En kopi av reguleringsplan følger vedlagt salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr.1 350,- pr mnd.
Kommunale avgifter Kr. 10 803 pr. år
Inkluderer: eiendomsskatt, vann- og avløp, restavfall dunk og feiing. NB: boligen har vannmåler.
Forsikring i If forsikring kr 6 480 (polisenummer 7013163)

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, utgjør dette ingen mangel ved boligen. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen kan leies ut til boligformål.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.