Klikk for galleri

Emblem - 1 LEDIG! Ny tomannsbolig med 4 soverom, 2 bad, garasje. Flott utsikt. Høy standard.

X
Møre og Romsdal – Ålesund

Hjellhaugvegen 132

Møre og Romsdal – Ålesund

Hjellhaugvegen 132

Prisantydning
4.690.000
Primærrom
144m²
Bruksareal
165m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
97 47 40 88
Salgsoppgave
Lukk
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Eiendomsmegler Hanne Vadset Knotten

Selger/Utbygger

Emblem Bygg Eiendom AS

Betegnelse

Parsell av Gnr. 2 Bnr. 6 i Ålesund kommune. Tilhørende tomt vil være på ca 500 kvm. pr boligenhet. Totalt areal 1002 kvm. som deles iht. tomtedelingskart.

Byggeår

Igangsatt i 2018, ferdigstilles 2019.

Velkommen til Hjellhaugvegen 132

Flotte, romslige boliger med 4 soverom og 2 bad samt separat vaskerom. Det er også egen garasje til hver bolig. Perfekt for deg som ønsker en ny, lettstelt og praktisk bolig med flott beliggenhet.

Det er trappefri tilkomst fra gårdsplass og garasje til hovedetasjen med kjøkken, stue, bad og vindfang. I tillegg er det hele underetasjen med 4 soverom, baderom, vaskerom, bod og utgang til terrasse og hage.

Beliggenhet

Fin beliggenhet i rolig og barnevennlig boligområde på Akslen noen få minutter øst for Emblem barneskole. Fra tomten er flott utsikt til Storfjorden og Sunnmørsfjella. Det er også gode solforhold med sydvendt beliggenhet. Romslig tomt som har lett tilkomst. Landlige omgivelser og flott turterreng i nærmiljøet.

Boligområdet består av nyere og noe eldre bebyggelse, mange barnefamilier i et hyggelig nabolag.

Gangavstand til nærmeste barnehage som er Ebbegarden, og forøvrig gang/ sykkelvei til Emblem barneskole og idrettsanlegg, skolebuss til ungdomsskolen på Blindheim. Gode tilbud innenfor idrett og kultur for store og små i nærmiljøet.

Bygninger

Vertikaldelt tomannsbolig med tilhørende garasjer.

Byggemåte

Oppføres i betong og trekonstruksjon. Grunnmur er isolert betongblokk, støpt plate, isolert og finplate. Yttervegger oppføres i trekonstruksjon. Taktekking type Decra ståltak. Stålpipe med tilknyttet ildsted i stue. Takrenner og nedløp i aluminium. Utvendig bordkledning i tre, leveres grunnet. Veranda i 1. etg. med utgang fra stue leveres med tredekke og glassrekkverk. Takoverbygg over terrassen. Terrasse på grunn i u. etg. leveres med tredekke. Vinduer er 2- lags superenergi isolerglass, trekarm.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 144,30 kvm, Bruksareal: 165,10 kvm

Innhold

U. etg.:

Hall/ trapperom, baderom, vaskerom, bod og 4 soverom.

Utgang til terrasse og hage fra det ene soverommet. Utgang til hage fra vaskerom, støpt platting ved denne utgangen.

1. etg.:

Vindfang med garderobeplass, hall/ trapperom, baderom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til veranda. Det er mønt himling i stue og kjøkkendelen.

Standard

Boligene leveres nøkkelferdig med fin standard.

Kjøper har anledning til å tilpasse etter sine ønsker for blant annet veggfarger, type parkett og flis, kjøkken kan tilpasses etter ønske i dialog med leverandør HTH, tilsvarende for baderom så kan det kundetilpasses. Pris gjelder levering iht. standard som beskrevet.

Vegger: Platekledte med gipsplater, slett tapet og malt med standard hvit om ikke annet avtales. Vegger på baderom leveres flislagte.

Himlinger: Ferdigmalte takplater.

Gulv: Alle gulv i beboelsesrom leveres med eikeparkett. Hall, vindfang, vaskerom og begge bad leveres med flislagte gulv med varmekabler. 

Listverk og karmer: Leveres hvitmalte, ferdigmalt fra fabrikk. Synlige spikerhoder må påregnes på listverk.

Innerdører, vindusforinger/ karmer og verandadør leveres hvitmalt.

Vinduer leveres med 2-lags superenergiglass, karmer ferdig malt fra fabrikk. Vinduer leveres med barnesikring og mekanisme for låsing i luftestilling.

Kjøkken: Velutstyrt kjøkkeninnredning fra HTH iht. spesifikasjon, leveres ferdig montert inklusiv hvitevarer (oppvaskmaskin, koketopp, steikeovn, kjøle-/ fryseskap). Kjøkken kan tilpasses ut fra HTH sitt sortiment. Standard kjøkken er med hvite, slette fronter. Mørk grå laminat benkeplate. Ventilator leveres ferdig montert.

Innredninger og utstyr på baderom leveres iht tegning, utstyr med stiplet linje medfølger ikke.  Begge bad leveres med flislagte gulv og vegger, hvite tak med downlights. Kjøper kan tilpasse flisvalg fra flisleverandør sitt sortiment. 

Bad u. etg.:

Innredning hvit 120 cm med skuffer og hel servantplate, speil, badekar og vegghengt wc.

Bad 1. etg.:

Servant med underskap, speil, dusjarmatur på vegg og dusjvegg i glass, vegghengt wc.

Vaskerom:

Utslagsvask, 200 l. vv-bereder, opplegg for vaskemaskin. Ventilasjonsanlegg, rør-i-rør skap, sentralstøvsuger.

Trapp fra Eik Trapp med eikebeisede trinn og hvite vanger og spiler. 

Elektrisk leveranse iht. NEK 400/ TEK-10. Elektroskjema utleveres i forbindelse med kjøp, og det foretas gjennomgang av punktplassering etc. i samråd med kjøper.

Utstyr

Ventilasjonsaggregat monteres på loft. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Sentralstøvsuger.

Røykvarslere.

Brannslokningsutstyr (slange eller apparat).

Utvendig vannuttak.

Inspeksjonsskap for rør-i-rør system monteres i vegg på vaskerom.

200 l. varmtvannsbereder.

1 stk. ringeklokke ved ytterdør.

TV/ data/ telefon - det legges inn fiberkabel til svakstrømskap. Oppkobling av abonnement bekostes av kjøper etter ønske. Trekking av fiberkabel for fast tv/ nettpunkt i huset avtales med den enkelte kjøper. 1 stk. tv- uttak er inkl. i pris.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i baderom, gang/ trapperom, samt vaskerom i underetasje samt i vindfang og bad i 1. etasje.

Det bygges pipe i huset, ildsted medfølger.

Varmegjenvinning i ventilasjonsanlegg tilfører noe grunnvarme i huset.

Parkering / Garasje

Det medfølger frittstående garasje på 26 kvm., forøvrig parkering på gårdsplass. Garasjen har sidedør og sportsbod i bakkant samt port med elektrisk portåpner.

Adkomst

Fra riksveien ta av til Østrem like etter Caravansenteret på Emblem. Følg veien innover mot Akslen noen hundre meter og du kommer til eiendommen på høyre side.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten har sydvendt helling. Lett tilkomst fra veg. Flotte sol- og utsiktsforhold.

Leveres med gruslagt tilkomst og gårdsplass og tomten forøvrig er planert.

Terrasse med tredekke på bakkeplan leveres, denne er rett under veranda og har samme størrelse. Støpt betongplate ved utgangsparti ved hoveddør og fra vaskerommet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann, private stikkledninger. Privat avløpsanlegg med felles slamavskiller for de 4 boenhetene i prosjektet, denne må tømmes regelmessing og kostnad for dette fordeles. Denne er videre tilkoblet privat sjøledning i påvente av kommunal løsning innen noen år.

Offentlig veg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe brukstillatelse/ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt..

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Ligningsverdi som primærbolig er stipulert til kr 1 041 000,- ved hjelp av skatteetatens kalkulator. Denne fastsettes først ved ligningen etter innflytting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål.

Faste, løpende kostnader

Strømutgifter etter forbruk, normalt forbruk på boliger av størrelsen er kr 1000-1500,- pr mnd.

Kommunale avgifter er stipulert til kr 13846,- pr år (2018 priser) (vann, avløp, renovasjon).

Bygningsforsikring stipulert ca kr 5000,- pr år.

Ligningsverdi som primærbolig er stipulert til kr 1 041 000,- ved hjelp av skatteetatens kalkulator. Denne fastsettes først ved ligningen etter innflytting. Stipulert årlig eiendomsskatt er kr 6 656,-.

Oppgjør

Kjøpesum inkl. omkostninger skal stå på meglers klientkonto senest 2 dager før overtakelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 690 000,- Kjøpesum (NB: prisen er fast)

Omkostninger:

11 250,- Dokumentavgift

525,- Tinglysingsgebyr skjøte

525,- Tinglysingsgebyr pantedokument

172,- Attestgebyr

--------------------------------------------------------

4 702 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra tegninger.

Hvitevarer medfølger i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ikke separat utleiedel i boligen, hele boligen kan fritt leies ut om ønskelig.

Planlagt overtagelse

November 2019.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger som bygg under arbeid. Kjøper må selv besørge forsikring fra overtagelsen.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpsbekreftelser på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Kr 46000,- + mva. Samt utlegg. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9900,- samt påløpte utgifter.