Klikk for galleri

KUN 1 LEDIG BOLIG! 10 SOLGTE. Nye tomannsboliger med romslig areal og tilhørende garasjer. 4 soverom, 2 bad.

X
Møre og Romsdal – Ålesund

Gamle Emblemsveg

Møre og Romsdal – Ålesund

Gamle Emblemsveg

Prisantydning
3.990.000
Primærrom
144m²
Bruksareal
171m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
97 47 40 88
Salgsoppgave
Lukk

Hanne Vadset Knotten

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Ålesund
 

Informasjon om prosjektet

Prosjektets beskrivelse

Ved Gamle Emblemsveg på Emblem bygges det nå 11 moderne og innholdsrike boliger. 10 boliger er allerede solgt, noen er innflyttet, og vi har 1 ledig hus igjen som venter på ny familie. Dette er nøkkelferdig til overlevering mai/ juni 2019.

Boligene er romslige og utformet for best mulig utnyttelse av arealet. De har blant annet 4 soverom, bad i hver etasje, separat vaskerom med bi-inngang, romslig stue og kvalitetskjøkken fra HTH. Det leveres også garasje til hver bolig. Moderne og estetisk fine løsninger som glassrekkverk på terrasse, vinduer fra gulv til tak i stue og i tillegg mønt himling i stuedel som gir et fantastisk lyst og romslig rom. Utvendige detaljer på bordkledning gir husene et fint uttrykk. Det er terrasse i hver etasje og alle har egne tomter. Sydvendte hus på solrike tomter.

Kort avstand til Emblem barneskole, Ebbegarden barnehage, Emblem idrettsanlegg mm. Det er nydelig turterreng inne kort gangavstand bla. på Emblemssanden friluftsområde som er et av Ålesunds fineste med sandstrand, beachvolleybaner og store grøntareal. På Emblemsfjellet er det også flotte turmuligheter sommer som vinter. Emblem IL er også kjent for sitt gode miljø for aktiviteter som orientering, langrenn og fotball mm. her er det mange muligheter for liten og stor.

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Ålesund ved Hanne Vadset Knotten

Selger/Utbygger

Emblem Bygg Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 6 Bnr. 131 i Ålesund kommune

Byggeår

2018/ 2019
LEDIG HUS KAN LEVERES VÅR 2019 (mai/ juni). 1 LEDIG HUS, 10 SOLGTE.

Introduksjon til salgsoppgaven (maks 4 linjer)

Flotte, romslige boliger med 4 soverom og 2 bad samt separat vaskerom. Det er også egen garasje til hver bolig. Perfekt for småbarnsfamilien eller andre som ønsker en ny, lettstelt og praktisk bolig med minimalt påkost og vedlikeholdsbehov i mange år fremover. Hagen er romslig nok til god terrasse og boltreplass, samtidig som man slipper å bruke hele lørdagen på plenklipping. Lekeplass for området er opparbeidet og ligger solrikt og fint til i området.

Beliggenhet

Belligende på areal mellom Gamle Emblemsveg og Elvemyrvegen/ Storhaugen boligområde. Barnevennlig område med trygge omgivelser og mange barnefamilier i nærmiljøet. Kort og sikker gangveg til barneskolen og barnehagen som er like i nærheten. Til ungdomsskole på Blindheim og videregående skoler er det skolebuss. Dagligvarebutikk nærmest er Kiwi Flisnes ca 1,5 km. unna, det er trygg gang/ sykkelvei til butikken. Det er ca 8 km til Moa og 18 km til Ålesund bysentrum. Gode bussforbindelser, buss ca hvert 30 min.

Nydelig turterreng både ved sjøen og på fjellet. Sand mellom tærne på vakre Emblemssanden er oppnåelig med 10 minutters gange fra boligene langs vei og sti til sjøen. På vinterstid er det flotte langrennsløyper helt fra barneskolen og opp på Emblemsfjellet, Østremsetra etc., her er det også lysløype.

Bygninger

Det bygges 4 stk tomannsboliger med til sammen 8 boliger. I tillegg er det bygd en tremannsbolig på feltet. Totalt 11 boliger i prosjektet.

Byggemåte

Boligene bygges etter tekniske forskrift TEK-10. Oppføres i betong og trekonstruksjon.
Grunnmur i Vartdal isoblokk, støpt plate, isolert og finplate. Yttervegger oppføres i trekonstruksjon. Taktekking type Decra ståltak. Stålpipe med tilknyttet ildsted i stue. Takrenner i aluminium, og taknedløp i plast. utvendig bordkledning i tre, leveres grunnet. Veranda i 2. etg. med utgang fra stue leveres med tredekke og glassrekkverk. Takoverbygg over terrassen. Vinduer er 2- lags isolerglass, trekarm.

Innhold

1. etg.: Hall/ trapperom, baderom, vaskerom, bod og 3 soverom. Utgang til terrasse fra det ene soverommet.
2. etg.: Hall/ trapperom, soverom, baderom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til balkong. Det er mønt himling i stue og kjøkkendelen.
I gang i 2. etg. er det trappeluke til loft som er over deler av etasjen.
I tillegg medfølger egen garasje til alle boligene.

Standard

Boligene leveres enten klar til maling/ tapet/ gulvlegging. Eller de kan leveres helt nøkkelferdige. Det er utarbeidet 2 prislister som ligger i prospektet.

Ved levering for egeninnsats så må kjøper selv foreta sparkling og maling av vegger, overflatebehandling av himlinger, samt gulvlegging. Baderommene leveres med plater klar for membran. Etter at kjøper har utført eget arbeid vil selger foreta sluttarbeid med listverk, montering av innredninger, dører og sluttføring elektrisk arbeid samt sanitærinstallasjoner.

Boligene kan også leveres nøkkelferdig med fin standard. Kjøper har anledning til å tilpasse etter sine ønsker for blant annet veggfarger, type parkett og flis, kjøkken kan tilpasses etter ønske i dialog med leverandør HTH, tilsvarende for baderom så kan det kundetilpasses. Pris gjelder levering iht. standard som beskrevet.

Vegger: Platekledte med gipsplater, slett tapet og malt med standard hvit om ikke annet avtales. Vegger på baderom leveres flislagte.
Himlinger: Ferdigmalte takplater.
Gulv: Alle gulv i beboelsesrom leveres med eikeparkett. Hall, vaskerom og begge bad leveres med flislagte gulv med varmekabler.

Listverk og karmer: Leveres hvitmalte, ferdigmalt fra fabrikk. Synlige spikerhoder må påregnes på listverk.
Innerdører, vinduer og verandadør leveres hvitmalt. Vinduer leveres med 2 eller 3 lags energiglass, karmer ferdig malt fra fabrikk. Vinduer leveres med barnesikring og mekanisme for låsing i luftestilling.

Kjøkken: Velutstyrt kjøkkeninnredning fra HTH iht. spesifikasjon, leveres ferdig montert inklusiv hvitevarer. Kjøkken kan tilpasses ut fra HTH sitt sortiment.
Standard kjøkken er med hvite, slette fronter type Scala. Mørk grå laminat benkeplate. Ventilator over koketopp leveres ferdig montert.

Innredninger og utstyr på baderom leveres iht til tegning, utstyr med stiplet linje medfølger ikke.
Begge bad leveres med flislagte gulv og vegger, hvite tak med downlights. Kjøper kan tilpasse flisvalg fra flisleverandør sitt sortiment.
Bad 1. etg.: Innredning hvit 120 cm med skuffer og hel servantplate, speil, badekar og vegghengt wc.
Bad 2. etg.: Servant med underskap, speil, dusjarmatur på vegg og dusjvegg i glass, vegghengt wc.
Vaskerom med utslagsvask, 200 l. vv-bereder, opplegg for vaskemaskin.

Trapp fra Stryntrappa med eikebeisede trinn og hvite vanger og spiler.

Elektrisk leveranse iht. NEK 400/ TEK-10. Elektroskjema utleveres i forbindelse med kjøp, og det foretas gjennomgang av punktplassering etc. i samråd med kjøper.

Hvorfor kjøpe nybygd bolig?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Byggteknisk standard TEK-10
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Fastpris
- Lave omkostninger - dokumentavgift kun av tomteverdi..

Utstyr

Balansert ventilasjonsanlegg med avsug fra våtrom og friskluft til beboelsesrom. Ventilasjonsaggregat monteres på vaskerom.
Sentralstøvsuger.
Røykvarslere.
Brannslokningsutstyr (slange eller apparat).
Utvendig vannuttak.
Inspeksjonsskap for rør-i-rør system monteres i vegg på vaskerom.
200 l. varmtvannsbereder.
1 stk. ringeklokke ved ytterdør.
Ildsted - peisovn medfølger og leveres ferdig montert.

TV/ data/ telefon - det legges inn fiberkabel til svakstrømskap. Oppkobling av abonnement bekostes av kjøper etter ønske. Trekking av fiberkabel for fast tv/ nettpunkt i huset avtales med den enkelte kjøper. 1 stk. tv- uttak er inkl. i pris.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i begge baderom, hall/ gang samt vaskerom i 1. etasje. Ildsted som peisovn på stue medfølger.

Parkering / Garasje

Det medfølger frittstående garasje med port, denne har også sidedør med bod i bakkant.
Forøvrig parkering på gårdsplass.

Adkomst

Adkomst fra øst via Gamle Emblemsveg.
Adkomst fra offentlig vei til området, privat stikkvei inne i området og til tomt.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten leveres grovplanert med stedlige masser, kjøper må selv anlegge plen, beplante med hekk etc.
Kjøreareal/ gårdsplass leveres asfaltert. Singel rundt huset i ca 1 meters bredde.
Tilpasning av terreng vurderes/ utføres ved behov.

Felles leikeplass er av utbygger opparbeidet med utstyr.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal vare til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell med utgangspunkt i bruttoareal, samt differensiering i forhold til om det er primærbolig eller sekundærbolig (bolig man eier, men ikke bor fast i).

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål.

Faste, løpende kostnader

Normale løpende kostnader som må påregnes er kommunale avgifter, bygningsforsikring og innboforsikring, strøm, tv/ internett. Øvrige kostnader er normalt vedlikehold av bygning og tomt, brøyting av adkomstvei.

Oppgjør

Kjøpesum inkl. omkostninger skal stå på meglers klientkonto senest 2 dager før overtakelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PrivatMegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle foto og illustrasjoner i prospektet, omslag og i annonser kan avvike noe fra virkelig leveranse. Illustrasjoner i tegningsmaterialet i prospekt og annonser kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveransen som fargevalg, materialvalg, blomsterkasser, innredning, beplantning etc. Tegninger, illustrasjoner og foto er kun ment som illustrasjoner, og avvik kan forekomme. Tegningene i prospektet må ikke benyttes til nøyaktig møbelsetting da disse kan avvike noe fra virkelige forhold i forbindelse med trykking /kopiering. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil i prospektet og omslaget.

Kjøper vil bli gitt anledning til å forespørre endringer/ tilleggsarbeider ved to anledninger i løpet av byggeprosessen. Datoer vil bli fastsatt ved kontraktinngåelse. Selger vil overbringe pristilbud på de forespurte endringene innen rimelig tid. Eventuelle aksepterte endringer/ tilleggsarbeider vil bli fakturert kjøper direkte uavhengig av overtakelsestidspunkt. Selger forbeholder seg retten å nekte å gjøre endringer dersom endringene oppfattes som kostnadsmessig svært omfattende eller vil få konsekvenser for konstruksjon, bygningens arkitektur eller kontraktsmessige forhold med selgers entreprenør(er). Selger eller andre leverandører utfører ikke arbeid med tilbud på tilleggs/ endringsarbeid før kjøpsavtale er inngått.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ikke separat utleiedel i boligen. Hele boligen kan fritt leies ut om ønsket.

Planlagt overtagelse

Overtagelsesdato fastsettes i kontrakt. Den siste ledige boligen er planlagt ferdig til mai/juni 2019.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.
Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/ delinnbetaling/ sluttoppgjør før hjemmelsovergang.
Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/ transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må kjøper selv besørge forsikring.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via "gi bud"-knapp på vår nettannonse på finn.no. Knappen finner du også på PrivatMeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler.

Budgiver bekrefter med sitt bud at eiendommen er besiktiget, samt at prospekt med vedlegg (salgsdokumentasjon) er mottatt og lest.
Komplett salgsdokumentasjon består av: Omslag, nøkkelinformasjon, bygg- og plantegninger, prosjektbeskrivelse med romskjema, utomhusplan, reguleringskart- og reguleringsbestemmelser samt budskjema med forbrukerinformasjon

Meglers vederlag og utlegg

Fast vederlag kr 46000,- pr enhet.