Nesbyen i Buskerud

Natten Alpin Leiligheter

Sjelden mulighet! 4 stilrene og moderne 4 og 5 roms leiligheter | Sentral beliggenhet med Ski inn/out | Familievennelig

Priser

4.290.000,- til 4.990.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    74m2 - 85m2

Nesfjellet som helårsdestinasjon har mye å tilby for den som ønsker å bruke fjellet aktivt året rundt.

Vinterstid

Nesfjellet alpin
Ble etablert på 90-tallet og har utviklet seg til å bli et bra familieanlegg med romslig varmestue som har både afterski, kafeteria/restaurant, skiutleie. Godt utbygd snøanlegg som sikrer at anlegget er oppe gjennom hele sesongen. Alpinsenteret består av: 5 heiser og 13 nedfarter (1 svarte, 4 røde, 4 blå, 3 grønne; 1 upreparert løype) 2 parker for ski og snowboard - totalt ca 1,3 km sammenhengende 3 flombelyste nedfarter med kveldskjøring tirsdager. Sum nedfarter: 14 km. Lengste nedfart er hele 2,3 km! Bunnstasjon 760 m.o.h, toppstasjon 1115 m.o.h.

For mer info: www.nesfjelletalpin.no

Vintersesongen 2021/2022 kom det 3 km med nye alpinbakker samt en 8 seters stolheis.

Langrenn
Velg blant korte og barnevennlige rundløyper eller og utfordrende og lange toppturer med fantastisk utsikt. De vakre og snille fjellområdene rundt Nesbyen er som skapt for langrennsløpere. I høysesong venter mer enn 450 km preparerte skiløyper på deg.

For deg som flytter inn i Natten Alpin så kommer du veldig enkelt ut på langrenn fra leiligheten. Du sklir bare ned den gamle Nattenvegen som nå er stengt for bilkjøring hvor du kan sette deg i stolheisen som tar deg opp til toppen av alpinanlegget. Her starter du langrennsturen innover i fjellet. En av de mest barnevennlige turene starter her og er ca 6 km. Gå løypa i retning Trommenatten. 1,5 km etter det lange Ålsvatnet tar du til høyre i Gurilikrysset, og følger skiltene ned til golfbanen. Dette er en lett og fin tur som ikke behøver å ta motet fra noen. Alle har vi vært små, og vet at lange, tunge bakker kanskje ikke står øverst på ønskelista.

Et annet alternativ, er at du går forbi alpinanlegget og du kommer rett inn på langrennsløypa som starter ved golfbanen og som tar deg innover i fjellet. Her starter også Golfrunden som er en favoritt blant barna. På golfbanen kjøres det opp en rundløype på omtrent 3 km. Løypa er tilnærmet flat og en populær tur for de minste. En bonus er muligheten til å avslutte turen med en kakaokopp eller en matbit i kafèen.

Sommerstid

Nesfjellet golf
Nesfjellet Golf ligger ca 400 meter i gangavstand fra leiligheten langs den gamle Nattenvegen som nå er bilfri. Nesbyen Golf er en fantastisk 9-hulls golfbane som ligger vakkert til i fjellandskapet ca 750 moh. Banen er meget populær, og spillere kommer langveis for å spille golf. Banen er den eneste i Hallingdal som har tre gressutslag pr. hull og greener med gjennomsnittlig størrelse på 650 kvadratmeter. Banens lengde fra bakre utslag er ca 6200 meter - par 74. For øvrig har banen driving range og øvingsgreener. I tiknytning til banen så er det kafe og proshop hvor det serves god og hjemmelaget mat. Det foreligger planer for utvidelse av banen til 18 hull.

Sykking i Nesfjellet
Det har vært storsatsning over flere år på å bygge ut familievennlige sykkelstier i Nesfjellet som er tilpasset alle aldersgrupper og ferdighetsnivå. Sykkelstiene ligger langs grusveier og tilrettelagte turstier. En av de mest populære er Nesfjellet rundt som passer for alle som kan sykle. Vi anbefaler å legge inn en vaffelpause på Nystølkroken Kafé, eller kaféen hos Nesfjellet Golf. Begge disse stedene er gode startsteder for rundturen. Man trenger ikke fulldempet sykkel på denne turen, men fremdemper er en fordel. Oversiktskartet viser en del av det utbygde sykkelveinettet i Nesbyen og Nesfjellet.

I fjor høst så åpnet Hallingspranget som er en 15 km lang familievennlig sykkelsti som går fra 1150 moh fra Synningen (ved toppen av Natten) og ned til Nesbyen som ligger 150 moh.

Sykkelstien er unik i europeisk sammenheng og gir deg en helt spesiell og unik opplevelse fra høyfjellet og ned til Nesbyen Sentrum. Når du kommer frem til sentrum så vil det være en shuttle buss som kjører deg opp igjen til fjellet med sykkelen.

Fjellturer
 Nesfjellet er kjent for å ha familie vennlige turterreng for turer innover i fjellet. Det flotte terrenget i fjellet gir unike muligheter for de som ønsker seg en fjelltur. Det er mange merkede stier som gjør det enkelt å bevege seg innover i fjellet. Her vil du også finne et stort antall med fiskevann om du har interesse for det.