Klikk for galleri

Bragernes - Attraktiv og sentrumsnær 3-roms selveier - Balkong - Felles takterrasser - Gangavstand til det meste!

Bragernes - Attraktiv og sentrumsnær 3-roms selveier - Balkong - Felles takterrasser - Gangavstand til det meste!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Drammen - Bragernes sentrum

Engene Hage leil. 104

Prisantydning4.650.000,-Primærrom48m2Bruksareal51m2Soverom2Rom3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / Morten Liavaag

Selger/Utbygger

Peab Bolig Prosjekt AS

Betegnelse

Gnr. 113 Bnr. 107 i Drammen kommune

Byggeår

2025

Presentasjon Engene Hage leil. 104

Velkommen til Engene Hage - et populært prosjekt beliggende midt i Drammen sentrum med gangavstand til det man trenger i hverdagen i tillegg til marka for flott turterreng. Dette er en attraktiv selveierleilighet med to soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, pent bad, entre og en innvendig praktisk bod. Leiligheten har en herlig balkong på 4,5 kvm og adkomst fra svalgang i første etasje.

Leiligheten er estimert ferdigstilt til Q4 2025 og vil få en gjennomgående planløsning og gjennomført stil med 1 stavs eikeparkett med vannbåren varme, malte slette vegger og med et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.

På toppen av leilighetsbygget finnes det to takterrasser, en øvre og en nedre del. På takterrassene blir det flere oppholdsplasser og sosiale soner, samt plantekasser med mulighet for å dyrke frem både vintergrønt og sesongblomster. I tillegg til trapp, vil det bli en utvendig delvis åpen heis mellom de to takterrassene. Her kan man slappe av med en bok eller samles for et sosialt treff for å nyte solnedgang og utsikt. Vakkert når solen står opp og magisk når alle stjernene er tent.

Den grønne bakgården mellom byggene blir beplantet med prydpusker og tilrettelagt for sittegrupper og lekeapparater til de minste. Tunet blir et flott sted å være om du vil stelle med plantene, for å slappe av, eller om du vil slå av en prat med din nye nabo.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
21 000,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,50 (Pantattest)
22 369,50 (Omkostninger totalt)
4 672 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligen selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligen selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.