Stavern i Vestfold

Agnespassasjen/Stavern - 2 lekre innflytningsklare leiligheter i vannkanten. Ingen boplikt!

Kun 2 leiligheter igjen!

Priser

7.300.000,- til 9.500.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    95.3m2 - 109m2

2 lekre leiligheter med sjøfront, havutsikt, fjordutsikt eller kanalutsikt som nettopp er ferdigstilt. Det er også mulighet for båtplass. Her vil du ha umiddelbar tilgang til sjø, strand, bading, kanalliv og tilgang til enestående friareal av svaberg, skog, stier, badestrender og kyststi. Det vil være et maritimt miljø med alt fra utsikt til hav og Svenner, til rolig skjermet tilværelse langs kanalene. Dette vil være en unik plass å bo, eller om man ønsker seg en feriebolig.

Bygget byr på spennende arkitektur og alle leilighetene har gode lysforhold med sol hele dagen. Her får du leiligheter med egen terrasse mot kanal, eller stor takhage med kveldssol. Det vil bli et stort spenn i leilighetstype og størrelse - noe for enhver smak.
Sjøparken ligger like utenfor idylliske Stavern i Larvik kommune. Tilgjengeligheten er optimal, for du kan gå til Stavern og sykle til Larvik, og med bil er du ute på E18 i løpet av få minutter. Det er også kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt lekeplass, fotballbane og idrettshall.

I Stavern sentrum er det koselige handlegater, søndagsåpent bakeri, flere spisesteder, kafeer og et yrende liv om sommeren. Stavern er kjent for sine mange soldager, og er flere år kåret til årets sommerby. Strendene i og rundt Stavern er anerkjente og i sentrum er Corntin den mest kjente. Stranda ligger ved Fredriksvern hvor det er store gressletter for soling og lek.

Det er to sandstrender i umiddelbar nærhet og mer enn 30 strender i området rundt Sjøparken. Sommerstid går det rutebåt fra Stavern til Svenner fyr - et badeparadis som er verdt å oppleve.

Sjøparken ligger mellom kyststien som går fra Stavern til Helgeroa og Fjordstien som strekker seg inn mot Tenvik, Bølgen kulturhus og Fritzøe brygge. Det er ca. 3,5 km til Larvik golfklubb på Fritzøe gård. Banen holder internasjonal standard og er en av banene med lengst spillesesong i landet. Her arrangeres også den årlige Stavernfestivalen.