Nordstrand i Oslo

8 prosjekterte boliger i Bakketoppen

8 prosjekterte boliger med høy standard | Solrike uteplasser | Garasjekjeller | Rolig og meget barnevennlig

Priser

10.950.000,- til 12.900.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    110.1m2 - 115.9m2

Bakketoppen 8 har en attraktiv beliggenhet i et svært barnevennlig boligområde på Nordstrand. Eiendommene ligger i naturskjønne omgivelser med nærhet til friområde/skog langs Ljanselva på Munkerud helt syd i bydel Nordstrand. Herfra er det umiddelbar nærhet til turstier langs Ljanselva både østover inn til Østmarka (Skulleruddumpa) og vestover ned til fjorden ved Fiskevollbukta. Nærmeste handelssenter er Sæter Torg som har blitt et populært samlingspunkt for områdets beboere. Her finner du spisesteder som Samson Bakeri, kaffebarer som Kaffebrenneriet og Espresso House, Joe & The Juice samt flere kles - og interiørbutikker, Beth's Beauty, frisør, bokhandel, apotek og blomsterbutikk. Bydelens største kjøpesenter ligger på Lambertseter, dette er et relativt nytt og moderne senter med ca. 70 butikker samt kino, bibliotek og vinmonopol.

God offentlig kommunikasjon i området med både buss, trikk og tog. Bussholdeplass i Ekebergveien og Ljabru trikkeholdeplass (endestasjon) ligger ca. 8-10 minutters gangavstand unna - herfra går trikk nr. 18 og 19 med hyppige avganger og bruker ca. 20 minutter til sentrum. Hauketo eller Nordstrand togstasjon ligger ca. 20 minutters gangavstand unna - herfra bruker toget ca. 12-15 min til Oslo S. Se forøvrig www.ruter.no for reiseruter.

Boligen sokner til populære Munkerud barneskole og Nordseter ungdomsskole (hentet fra utdanningsetaten for skoleåret 2021-2022). Steinerskolen på Nordstrand etablert i 1997 har 1.-10. kl. og Steiner-barnehagen holder til på Ljabru hovedgård. Det er et godt utvalg av kommunale og private barnehager i nærområdet.

Nordstrand idrettsforening er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø som består av bl.a. av håndball, fotball, alpint og allsport. Høsten 2018 sto Nye Nordstrand Arena (Niffen) klar med et bredt aktivitetstilbud til barn og unge i alle aldre. I tillegg finner du et godt tilbud innenfor innebandy, orientering, ski og tennis i nærområdet. Skredderjordet skøytebane på Ljan ligger i gåavstand. Det finnes flere treningssentre i nærmiljøet som Sats (med barnepass), Best Helse, Fresh Fitness og EVO. En annen fordel ved å bo på Nordstrand er at det er relativt kort vei til både marka og sjøen. Friluftsområdet langs Ljanselva med turveier/stier fører deg videre inn i Østmarka. Med sykkel kommer du raskt til kjente strender som Hvervenbukta, Nordstrand bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya.
Ballsletta på Ekeberg er et yndet turmål med aktiviteter som minigolf og diverse andre muligheter for barna. Et svært populært fritidstilbud har de ved EKT Rideskole og Husdyrpark med både rideskole og besøksgård. Videre har du Ekebergparken med klatrepark, skulpturer og turstier. Her finner du bl.a. Ekebergrestauranten og Karlsborg spiseforretning. Fra parken er det flere utsiktspunkter hvor man kan nyte den spektakulære panoramautsikten over hele Oslo.

Se vedlagte nabolagsprofil for ytterligere fasiliteter og avstander.