Meråker i Trøndelag

Byggetrinn 2: Moderne fritidsleiligheter med fantastisk beliggenhet i Fagerlia. Ski-in/Ski-Out. Muli

Byggetrinn 2: Moderne fritidsleiligheter med fantastisk beliggenhet i Fagerlia. Ski-in/Ski-Out. Mulighet for carport

Priser

2.990.000,- til 3.390.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    58m2 - 58m2

Fritidsleilighetene har en flott beliggenhet helt øverst i hyttefeltet. Fagerlia består av flere hytter og strekker seg fra veien og opp til alpinanlegget hvor leilighetene bygges. Leilighetene ligger med flott nærhet til alpinanlegget som gjør at hytten har ski in ski out, noe som er praktisk da barna/ungdommene kan finne veien til og fra skibakken på egenhånd. I umiddelbar nærhet ligger også milevis med langrennsløyper, se https://skisporet.no/ for mer info, og turmuligheter sommerstid.

Det tar ca. 10 min med bil ned til Meråker sentrum hvor man har som kan by på ulike servicefasiliteter og bredt aktivitetstilbud. Meråker byr på et rikt tilbud av fritidsaktiviteter hele året, og man kan enkelt komme seg på blant annet flotte toppturer og sykkelturer, samt at man har flere flotte fiskevann og bademuligheter. Det er ca. 30 minutter til både Teveltunet og Rypetoppen Adventurepark. Her kan man delta på snøscootersafari vinterstid. På sommeren tilbys rideturer på fjellet med Islandshest og leie av kano.

Naturen i Meråker byr på både oppkjørte langsrennsløyper og urørt natur som kan oppleves med ski på beina. Det går flotte toppturer til Mannfjellet, Kjerringfjellet, Skarven, Fonnfjellet både sommerstid og vinterstid.

Fra Trondheim tar det ca. 1 time og 20 minutter med bil fra Trondheim og ca. 45 minutter fra Stjørdal. Videre er det kort vei til svenske-grensa og Storlien.