Bodø i Nordland

STØVER PARK - Nye moderne leiligheter i et naturskjønt boområde - (mulighet for visning)

STØVER PARK - Nye moderne leiligheter i et naturskjønt boområde - (mulighet for visning)

Priser

2.160.000,- til 4.250.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    22.3m2 - 60.7m2

Støver Park - for deg som drømmer om en moderne, lettstelt leilighet med gode kvaliteter! Når prosjektet står ferdig, vil sameiet etter planen bestå av tre bygg med leiligheter tilpasset ulike livssituasjoner. 


Alle leiligheter får balkong/terrasse og flere vil få nydelig havutsikt. I tillegg blir det mulighet for parkeringsplass i garasje, med heis direkte til leilighetsplan. Standarden blir gjennomgående god; blant annet leveres kjøkken med hvitevarer. To av leilighetsbyggene er nå klare for salg!


Moderne bostil, tett på naturen
Støver Park får en flott plassering i terrenget, og de fleste leiligheter vil ha utsikt. Støver ligger ca. 11 km øst for Bodø sentrum og ca. 7 km vest for Tverlandet. I nærmiljøet ligger alle typer servicetilbud tilgjengelig, skoler, barnehage, buss, butikk og idrettsanlegg.


Naturen ligger tett på og flotte helårs turveier ligger i umiddelbar nærhet. Områdets definitive friluftsperle er Futelva elvepark. Stedet har god adkomst med sykkel så vel som barnevogn. Her kan du følge turvei gjennom storslått natur, stoppe for pølsegrilling ved bålplass, og bedrive laksefiske fra flere fiskeplasser. Et antall badeplasser gir mulighet for oppfriskende bad, så vel som solslikking gjennom sommerhalvåret. Det er også kort vei til idylliske Soløyvatnet.


Alt du trenger i hverdagen
Bodø by har alle typer fasiliteter og servicetilbud, derom er det ingen tvil. I hverdagen er det likevel fasilitetene i nærområdet som er det viktigste for de fleste. Under en kilometer fra eiendommen ligger Extra, og det er heller ikke langt til Rema 1000. Tar du en kjøretur på ca. 5 minutter innover mot byen, kan du besøke nye Hunstadsenteret, Jula, Jysk og Plantasjen med mer. City Nord ligger ca. 10 minutters kjøretur fra eiendommen og bysentrum et lite kvarter.

Det vil være enkelt å ta seg inn og ut av byen med buss. Nærmeste holdeplass er Støver som ligger nede ved Bodøveien, en spasertur på ca. 500 meter. Bussrute 4 Høgåsen/Bodø Lufthavn stopper ved holdeplassen.

Aktivitetslystne
Fysisk aktivitet gjør godt for kropp og sjel. Innstrandens Idrettslag er områdets lokallag, med tilbud innen fotball, langrenn, volleyball og barneidrett, for å nevne noe. Hovedanlegget er Mørkvedlia Idrettspark, som består av to haller, friidrettsbane og kunstgressbane. På området ligger treningsstudioet Stamina HOT og svømmehallen Mørkvedbadet. Det er også kort vei til alpinanlegg og ridesenter. For downhill-entusiaster kan Bjørndalsia Sykkelpark varmt anbefales.

Mørkvedhallen huser også "Bertnesdagan" som arrangeres hver høst med kulturelle arrangement, loppemarked, salg av lokalmat og håndverk.

Skoler, barnehager og universitet
Skoler for alle alderstrinn ligger i gangavstand, og for de aller yngste kan nærområdet by på flere barnehager. Elever i barneskolen går til Mørkvedmarka skole, mens elever i ungdomstrinnene går til Hunstad ungdomsskole. Universitetet i Nordland ligger under 3 km unna, en kjøretur på ca. 5-6 minutter. Politihøgskolen avd. Bodø og Bodin videregående skole og maritime fagskole holder til i samme område.