Tomter i Østfold

Tomter Park Byggetrinn 1

BYGGING I GANG! - 27 Solgt! 35 lekre leiligheter med balkong(er) / terrasser, heis og garasje i kjeller.

Priser

4.290.000,- til 9.990.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    82m2 - 162m2

På Tomter Park bygger vi et hjem og et sted å trives. Her bor du landlig, men sentralt, midt i hjertet av Tomter sentrum.

Togstasjonen ligger rett i nærheten, med Oslo sentralstasjon under 40 minutter unna. Når Follobanen etter hvert er klar, kan reiseveien nesten halveres. Barnehage og barneskole og matbutikk i nærheten, gjør Tomter til et godt valg for deg som pendler. Tomter ligger i Indre Østfold, og er virkelig et tettsted i vekst og et hyggelig område å bosette seg i for den urbane som ønsker nærhet til storbyen, men som også setter pris på naturen.

Tomter stasjon har jernbanetilknytning med byene Oslo, Ski, Askim og Mysen, som er en del av Østfoldbanens østre linje. Det går ett tog i timen begge veier på hverdagene og annenhver time i helgene, samt to tog i rushtiden.

Tettstedet har en barneskole, dagligvarebutikk, pub, kiosk, museum, bibliotek, postkontor, pizzabakeri og frisør. Det er også en idrettsplass med to fotballbaner ( kunstgress og gress), idrettshus og Granskollen skianlegg med flere hoppbakker. Anlegget eies av Hobøl og Tomter idrettslag. Det er planer om å bygge et nytt innbyggertorg og bibliotek i sentrum.