Fåvang i Innlandet

Origo Kvitfjell - Leiligheter m/høy standard inntil bakken på vestsiden med rå beliggenhet. Garasjea

Origo Kvitfjell - 6 solgte! Leiligheter m/høy standard inntil bakken på vestsiden med rå beliggenhet. Garasjeanlegg.

Priser

5.000.000,- til 17.500.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    100m2

Origo har en meget sentral plassering inntil bakken, rett på nedsiden av Tyrihanstunet. Her ligger alt til rette for skilek, turglede og nydelige timer i solveggen, med stor snøsikkerhet og fine solforhold.Selve Kvitfjell har også sentral beliggenhet med behagelig reisevei både fra Oslo og Trondheim, med bil eller tog. Fra Oslo er bilturen unnagjort på under tre timer, og du kan velge mellom hele seks togavganger i døgnet.

Det er enkelt å komme seg til fjells når helgen endelig kommer.

Sentralt beliggende, midt i bakken på Vestsiden, ligger en intim liten fjellgrend med hyggelig atmosfære. Her ligger alt til rette for skilek, turglede, matopplevelser og nydelige timer i solveggen, alt med god snøsikkerhet og supre solforhold.

Tett på bakkene, skiløypene, turstiene og med spisesteder av høy kvalitet en liten spasertur unna. Alle sier at beliggenhet er det viktigste når man velger fritidsbolig - og det har vært noe av det viktigste ved plasseringen av Origo. Bare sjekk nærheten til alt som er viktig for å trives på fjellet, og en reisevei til fritidsboligen som er både komfortabel og rask.

LIKE VED TYRIHANSTUNET
På tradisjonsrike Tyrihanstunet finner du sjarmerende spisesteder i tradisjonell lokal byggestil, tett på alpinbakkene på vestsiden av Kvitfjell. Det finnes i tillegg hele 600 kilometer med preparerte skiløyper for deg som er glad i langrenn og vakre naturopplevelser. Sommerstid har du også et svært godt merket turstinett som starter rett utenfor døra. Origo er det perfekte utgangspunktet for utflukter i regionen, og veien er kort til destinasjoner som Hunderfossen, Jotunheimen eller Rondane.

FANTASTISKE SOLFORHOLD
Aktivitetene og tilbudene er mange, men vel så viktig er det at Origo har en fantastisk plassering med supre solforhold, og garanti for snøsikkerhet og snøkvalitet.

Årstidene i Origo er fylt av aktiviteter og muligheter uten å reise langt eller lenge. Faktisk er det aller meste innen gå- eller skiavstand, og det finnes alltid hyggelige ting å gjøre for enhver smak.

Kvitfjell er kjent for en meget høy standard på alpinanlegget. OL og de årlige World Cup-arrangementene ligger i Kvitfjells DNA og alle som jobber her strekker seg langt for å alltid kunne levere den beste kvaliteten på skiløypene.Kvitfjell er mye mer enn rå utforløyper i olympisk kvalitet. Faktisk er det få destinasjoner som har et så variert og mangfoldig ski-tilbud, som passer for absolutt alle interesser og ferdighetsnivåer.