Lørenskog i Viken

Fire moderne, nye eneboliger med mulighet for hybel - garasje - Solrike uteplasser - Super beliggenh

Fire moderne, nye eneboliger med mulighet for hybel - garasje - Solrike uteplasser - Super beliggenhet.

Priser

13.500.000,- til 13.800.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    220m2 - 220m2

Lørenskog er en attraktiv kommune i Akershus fylke, Norge, og er et ideelt sted å bosette seg for de som ønsker å nyte en kombinasjon av byliv og naturskjønne omgivelser. Med sin nærhet til Oslo og et bredt spekter av fasiliteter, tilbyr Lørenskog et høyt livskvalitetsnivå for sine innbyggere.

Lørenskog er omgitt av vakre naturområder, inkludert den vakre Østmarka i øst. Østmarka er et stort skogsområde med flere turstier, innsjøer og vann. Dette gir innbyggerne i Lørenskog en unik mulighet til å utforske den vakre naturen og nyte friluftsaktiviteter som turgåing, sykling, bading, fiske og skiturer om vinteren. Østmarka er en naturlig oase som gir mulighet for avslapning og rekreasjon.

I tillegg til naturområdene har Lørenskog et godt utvalg av butikker og kjøpesentre som dekker alle daglige behov. Triaden Lørenskog Storsenter, beliggende på Skårer, er et moderne kjøpesenter med et bredt spekter av butikker, spisesteder og underholdningsfasiliteter. Her kan innbyggerne nyte en omfattende handleopplevelse og finne alt fra mote og elektronikk til dagligvarer. I tillegg finnes det flere matvarebutikker, apotek, treningssentre og andre nødvendige fasiliteter spredt rundt i kommunen.

Lørenskog er også kjent for sitt sterke fokus på utdanning og helse. Kommunen har flere skoler, inkludert Lørenskog videregående skole, Mailand videregående skole og flere barneskoler, som sikrer høy kvalitet på utdanningen for barn og unge. Lørenskog sykehus er en moderne helseinstitusjon som tilbyr et bredt spekter av medisinske tjenester og omsorg til innbyggerne.

Transportforbindelser er en annen styrke i Lørenskog. Kommunen har gode veiforbindelser, inkludert E6 og E18, som gjør det enkelt å reise til Oslo og andre deler av landet. Lørenskog har også et effektivt kollektivtransportsystem, med hyppige bussavganger og togstopp på Lørenskog stasjon. Dette gjør det enkelt for innbyggerne å pendle til arbeid eller utforske områdene rundt.

Lørenskog er et område i stadig utvikling, og det er flere planer og prosjekter som vil forbedre kommunens infrastruktur og fasiliteter i fremtiden. Med et sterkt fellesskap, et bredt spekter av skoler inkludert Lørenskog videregående skole, Mailand videregående skole og flere barneskoler, nærhet til den naturskjønne Østmarka, gode transportforbindelser og et mangfoldig utvalg av butikker, tjenester og kulturtilbud, er Lørenskog et attraktivt sted å bosette seg.

Enten du er ute etter en aktiv livsstil i naturen, et sterkt utdanningstilbud for deg og dine barn, nærhet til både bylivet og rolige omgivelser, eller ønsker å være en del av et blomstrende kulturliv, vil du finne det i Lørenskog. Kommunen tilbyr et godt balansert liv med sine naturlige og bymessige fasiliteter, og gir innbyggerne muligheten til å trives og utvikle seg på alle områder.

Med sin ideelle beliggenhet, gode tilgang til natur, utdanning, helsevesen, shoppingmuligheter og et rikt kulturliv, er Lørenskog et fantastisk sted å kalle hjem. Uansett hva dine interesser og behov er, vil du finne et samfunn som ønsker deg velkommen og muligheter for en trygg og berikende livsstil i Lørenskog.