X
Akershus – Lillestrøm

Landstadsgate 10

Akershus – Lillestrøm

Landstadsgate 10

Prisantydning
3.850.000 - 7.950.000
Bruksareal
51m² – 102m²
Rom
2 – 4 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler
40 17 05 80
Salgsoppgave
Lukk

Ingebjørg Katrin Halle

Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Seim & Skillebæk AS / Tom-Richard Seim

Selger/Utbygger

Taraldset Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 81 Bnr. 384 i Skedsmo kommune

I kjernen av det som skal bli det moderne nye Lillestrøm, bygger vi nå et spennende og moderne bygg på 9 etasjer.

Stå opp til fantastisk utsikt og ta heisen rett ned til bybildet, ta med en kaffe fra nabocafeen og rusle ned den nye gågaten mot dagens gjøremål. Du vil føle at du er i ett med den pulserende byen. Føler du for å være spontan, kan du hoppe på et tog og om 10 min er du i Oslo eller på Gardermoen, så lettvint er det faktisk.

Prosjektet bebygges med et leilighetsbygg med 54 leiligheter totalt.

Standard

Gulv/vegger/tak
12,5 mm 3-stavs lys eikeparkett eller lignende.
Vegg leveres hvitmalte og sparklet. Fuget overgang mellom vegger og himling.
Tak leveres hvitmalte og sparklet. Fuget overgang mellom vegger og himling.

Kjøkken
Det leveres lys innredning til kjøkken fra Sigdal eller tilsvarende leverandør. Benkeplate til kjøkken i laminat. Kjøkken leveres med kjøkkenventilator tilknyttet ventilasjonsanlegget og med stekeovn, oppvaskmaskin med waterguard, induksjonstopp og kombikjøleskap. Veggflate mellom overskap/ventilator og benk leveres sparklet og hvitmalt. Kjøkkentegning kan avvike fra plantegningen.

Bad
Det leveres lys innredning til bad fra Kame eller tilsvarende leverandør. Servant med underskap fra 50-120 cm(avhengig av type leilighet) med to skuffer og tilhørende speilskap over. Det leveres vegghengt toalett som standard og man kan velge spyletoalett som tilvalg. Dusjvegger i aluminium og glass fra Holtan Normark eller tilsvarende.

Dører Innvendig
Innvendige skyvedører: Det leveres takhøye skyvedører i MDF ihht plantegning. Skyvedørene leveres hvitmalte.
Innvendige hengseldører bad: Det leveres dører med skjulte henglser og magnetstykke.

Oppvarming
Det leveres vannbåren gulvvarme i alle gulv, tilknyttet fjernvarme

Vinduer
Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegning. Vinduer er av type Sumeda eller lignende og leveres i hvit utførelse innvendig og utvendig. Det tas forbehold om justeringer i prosjektets vindusareal og vindusplassering da prosjektet ikke har godkjent rammetillatelse.

Garderobeskap
Det leveres garderobeskap i gang som anvist på tegning. Det leveres ikke garderobeskap på soverom.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.