Trondheim i Trøndelag

32 lekre leiligheter med attraktiv beliggenhet i Trondheim sentrum. Felles takterrasse og bakhage. H

32 lekre leiligheter med attraktiv beliggenhet i Trondheim sentrum. Felles takterrasse og bakhage. Heis. P-kjeller.

Priser

6.490.000,- til 6.490.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    90m2 - 90m2

Prosjektet Leüthenhaven Bolig (www.leuthenhaven.no) ligger sentralt og fint til i Trondheim sentrum, med umiddelbar nærhet til alt du trenger. Leilighetene vil ligge fra 2 til 4 etg og ligger tilbaketrukket fra trafikkstøy. Mange vil nyte godt av den fantastiske utsikten mot Trondheimsfjordan, og noen vil få utsyn mot Nidarosdomen og Festningen. Samtlige leiligheter har heisadkomst fra enten gateplan, og/eller p-kjeller. Beboere har tilgang til felles bakhage og felles takterrasse for sammenkomster eller hyggelige avbrekk. De fleste leiligheter har i tillegg egen balkong og/eller takterrasse.

Shoppingsenteret Trondheim Torg ligger kun et steinkast unna, og tilbyr et stort utvalg av butikker, restauranter, apotek mm. 

NTNU Gløshaugen, Studentersamfundet, St.Olavs Hospital, Handelshøyskolen BI og Dronning Maud er en kort spasertur unna. Det er for øvrig svært gode bussforbindelser til Dragvoll og andre studiesteder. Bussene stopper i knutepunktet Prinsens gate og Kongens gate som er like ved. Flybussen stopper også her. Det er dessuten kort gangavstand til både sentralstasjonen og taxiholdeplass.

Fra eiendommen har man et fint utgangspunkt for fine og populære gå-/joggeløyper langs elvepromenaden og på Marinen. Det er også et idrettsanlegg med løpebane på Øya. Treningssenter, solstudio, flere frisører og tannlege m.m er innenfor 500m fra leiligheten. Det samme gjelder Prinsen kino, Trøndelag teater og Trondheim Torg som byr på mange butikker. Sentrum av Trondheim har et flott uteliv og mange gode restauranter. I tillegg er Solsiden et godt alternativ og i gangavstand. 

Kristiansten festning og festningens flotte parkområder ligger en spasertur fra eiendommen og er en populær sommerdestinasjon i Trondheim. Her kan man fint møtes for sosiale aktiviteter, grilling eller spise et bedre måltid på restauranten Kommandanten. Koselige Bakklandet med sine gamle ærverdige bygninger ligger kun ca. 12 min unna. Her finner du små søte restauranter, kaféer og butikker.

En kort sykkeltur fra eiendommen finner man flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som Ladestien og Ladesletta (ca. 17 min på sykkel). Bade- og strandliv kan nytes i populære Korsvika, Ringvebukta eller Djupvika, som også er i sykkelavstand. Populære ladekaia byr på servering på sommerstid og ligger på Østmarknesset. Det gjør også Sponhuset som er fint egnet til grilling eller en kopp kaffe. Dette området er egnet for fisking og bading. Det er ca. 15 min på sykkel til City Lade og Haakon VIIs gate som tilbyr et bredt utvalg av ulike butikker og servicetjenester.