Tolvsrød i Vestfold

Sandeåsen Vest - Nytt salgstrinn med 6 eneboliger i kjede i et attraktivt og barnevennlig område! BK

Sandeåsen Vest - Nytt salgstrinn med 6 eneboliger i kjede i et attraktivt og barnevennlig område! * 5 av 6 solgt *

Priser

6.790.000,- til 6.790.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    155m2 - 155m2

VELKOMMEN TIL SANDEÅSEN
Sentralt i Tønsberg bygger vi nå et helt nytt, lite nabolag i et veletablert område. Det er mange som har funnet drømmeboligen sin her og nå har du har mulighet til å finne den perfekte boligen din. Et nytt hjem med blanke ark hvor du skape nye minner og opplevelser.

Området er som skapt for aktive mennesker som ønsker nærhet til både by og skog. Gangavstand til skole, barnehage, nærsenter, treningssenter med svømmehall og mye mer.

ENEBOLIGER I KJEDE
Vi har nå gleden av å presentere 6 spennende eneboliger i kjede på 155 kvm BRA, over 2-plan med garasje. Boligene får sydvendt og solrik beliggenhet i utkanten av byggefeltet.

Eneboligene i kjede vil få egne vedtektsfestet hageparseller. Boligene ligger inntil en stor felles lekeplass.

FELLES LEKEPLASSER OG UTEOMRÅDER - DET GODE UTELIV
Det er satt opp lekeapparater og en sandkasse hvor de minste kan utfolde seg. Alt ligger til rettefor at både små og store skal kose seg her. En solrik ettermiddag med grilling og lek i "hagen" er ikke lenger en fjern drøm - det blir en del din nye hverdag på Sandeåsen. Vi har lagt vekt på å etablere flere hyggelige møteplasser for barn og voksne. Det etableres sittegrupper hvor gode naboer kan møtes og slå av en prat. Uteområdet blir grønt og frodig samt skjermes med hekker.

Se også prosjektets hjemmeside: www.sandeåsen.no