Jessheim i Akershus

Vestskogen Bygg M

Hele 32 salg til salgsstart! Nye leiligheter ferdig i 2026 - Ingen forskudd og gode betingelser

Priser

3.390.000,- til 5.090.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    41.5m2 - 70m2

Vestbyen blir en ny bydel på Jessheim, kun 600 meter fra Jessheim sentrum. Området vil bestå av moderne kvalitetsleiligheter med parker og friområder rundt. Et miljøvennlig alternativ med gode kvaliteter som legger til rette for en fantastisk bo-opplevelse i hjertet av Jessheim sentrum.

Jessheim er en by i vekst og utvikling. Med sin nærhet til Gardermoen og Oslo er Jessheim et ypperlig sted å bo. Fra Vestbyen er det bare en spasertur på 600 meter inn til Jessheim sentrum med alle fasiliteter tilgjengelig. Likeledes finnes fine tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til flere fotballbaner, skøytebane, idrettshall, treningssenter og tennisanlegg.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Jessheim og Kiwi Jessheim. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Jessheim Storsenter med over 146 butikker og serveringssteder. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området har umiddelbar nærhet til skoler og barnehager. I tillegg er det meget god offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Dølihagan. Nærmeste togstasjon er Jessheim.

En liten sykkeltur unna ligger populære Nordbytjernet som er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det finnes også markastue med servering i vintersesongen og merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter. Kommunen har også lagt opp til O-postjakt, et spennende fritidstilbud som gjør deg mer kjent i nærliggende terreng. Ullensaker kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 moderne kinosaler.

Området gir meget god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Dølihagan. Det er ca. 1 km til Jessheim togstasjon med avganger 2 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Oslo lufthavn, 20 min til Lillestrøm, 25 min til Strømmen og 35 min til Oslo S.