Østerås – Akershus
Østeråskroken 10
8.500.000,-
 

8.500.000
Prisantydning
216m2
Primærrom
Enebolig
Les mer
Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et veletablert boligområde på Østerås. Svært barnevennlig i blindvei med kort skolevei til Eikeli barneskole og Østerås ungdomsskole. Nærhet til flere offentlige og private barnehager. Lekeplasser, fotballbaner, skøytebane og flere golfbaner ligger i området. Gangavstand til offentlig kommunikasjon, samt forretninger, post, bank, apotek, vinmonopol og servicetilbud på Østerås senter. Bekkestua sentrum ligger en kort kjøretur unna, med de fleste forretninger og servicetilbud. Kort vei til Marka med fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Haga og Grini golfbaner ligger også få minutter unna med bil.
Bygninger
Enebolig i to etasjer.
Byggemåte
For nærmere beskrivelse av byggemåte, se vedlagte takst.
Arealer og fordeling per etasje
Primær-rom: 216 kvm, Boligareal: 226 kvm, Bruksareal: 332 kvm, Bruttoareal: 373 kvm

1.Etasje: Bta: 170 kvm, Bra/P-rom 156 kvm.
U. Etasje: Bta 170 kvm, Bra 144 kvm, P-rom 70 kvm, S-rom 74 kvm.
Innhold
1. etasje: Entre, hall, stor stue med peis og utgang solrik terrasse, spisestue, kjøkken med integrerte hvitevarer, 3 soverom hvorav hoved soverommet har direkte adkomst til eget bad, bad/wc, vaskerom i forbindelse med kjøkken.
U. etasje. Stor kjellerstue med peis, arbeidsrom, mat/vinbod, fyrrom, hobbyrom og diverse boder.
Loft med adkomst via stige.
Standard
Boligen holder en gjennomgående god standard. Eier har utført diverse arbeider i senere tid. Det nevnes at taket er nytt i 2009. Baderommene i første etasje ble renovert ca. år 2000. Kjøkkenet er modernisert med Miele hvitevarer i 2003. Det er lagt nytt panel utvendig på de fleste veggene i 2009, samt skiftet vindskier.

Eier har fått godkjent bygging av separat nedgang til kjelleren.
Oppvarming
Oljefyring samt elkjele med radiatorovner. Peis i stue og kjellerstue, varmekabler på våtrom.
Parkering / Garasje
Garasje og carport. I tillegg er det plass til flere biler på eiendommen.
Adkomst
Se vedlagte nabolagsprofil eller på finn.no.
Beskrivelse av tomt/hage
Flat stor tomt med gressplen, prydbusker og hekker. Meget pent opparbeidet tomt.
Vei / Vann / Avløp
Offentlig vann og avløp.
Servitutter / Rettigheter
Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.
Reguleringsforhold
Se vedlagte reguleringskart med bestemmelser.
Finansiering
Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.
Ligningsverdi
Ligningsverdi som primærbolig kr 1 730 689 per
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 769 103 per
Energiforbruk
Totalt energiforbruk i 2012 var ca. 20.300 kWh, i tillegg ble det brukt ca. 1500 liter olje, i følge selger.
Diverse
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Selger har fått godkjent bygget egen trapp til underetasjen samt noen større vinduer. Kopi av søknad og godkjennelse ligger vedlagt prospektet.
Selger har foretatt Radonmåling, dette vedlegges prospektet.
Selger har egen attest for peis og skorstein.

I tillegg til kommunale avgifter betales vannavgift etter faktisk forbruk. Selger har innstallert vannmåler.
Overtagelse
Etter nærmere avtale.
Eierskifteforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.
Budgiving
Som budgiver hos PRIVATmegleren kan budjournalen kreves fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selgere, kjøpere og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare "app." og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Iver Graff
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
22 51 06 54/900 38 731
Selge bolig?
Klikk her