Kristiansand S – Vest-Agder
Sunnivas vei 31
3.990.000,-
 

3.990.000
Prisantydning
167m2
Primærrom
Enebolig
Les mer
Beliggenhet
Boligen har populær beliggenhet. Området er veletablert og barnevennlig. Kort vei til buss og dagligvarebutikk. Det finnes flere badeplasser i nærheten som Vollevannet, Tretjønn og Jegersberg, samt flotte turområder og lysløyper. Fagerholt skole er like ved og det er flere barnehager i nærheten.
Bygninger
Eiendommen består av enebolig og frittstående garasje.
Byggemåte
Trekonstruksjon på mur.
Arealer og fordeling per etasje
Primær-rom: 167 kvm, Bruksareal: 172 kvm

Primær-rom innhold: Hovedetasje: Gang/hall, stue, kjøkken/spisestue, vaskerom og toalettrom. Loftsetasje: Loftstue, bad og 3 soverom.

Bruksareal per etasje:
Hovedetasje: 93 kvm
Loftsetasje: 79 kvm
Innhold
Hovedetasje: Gang/hall med garderobeskap, toalett, vaskerom med utgang, stue med vedovn, romslig kjøkken/spisestue med peis og utgang til terrasse. Loftsetasje: Loftstue med utgang til lufteveranda, 3 soverom med garderobeskap og stort bad med dusjkabinett og hjørneboblekar.
Utvendig redskaps-/vedbod. Bortsettingsloft. Frittstående garasje med loft.
Standard
Dette er en pen enebolig fra 1999. Det er parkett på gulv i stue, alle soverom og loftstue. Kjøkken/spisestue, gang/hall, vaskerom, toalett og bad har flislagt gulv. Vannbåren gulvvarme i hele hovedetasje samt bad i loftsetasje. Kjøkkeninnredning fra HTH med god skap- og benkeplass samt fliser over benk. Integrert komfyr, kjølehjørne og høyt montert oppvaskmaskin. Spisestue med peis og utgang til terrasse mellom stue og kjøkken. Stort bad i loftsetasje med både dusjkabinett, hjørnebadekar og vegghengt wc. Garasjen har delvis innredet loft med laminat på gulv og panel på vegg/tak.

Velkommen til visning!
Utstyr
Av hvitevarer medfølger: Komfyr, høyt montert oppvaskmaskin og kjølehjørne (motor fra 2012).
Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i hele hovedetasje samt bad i loftsetasje. Peis i spisestue og vedovn i stue.
Parkering / Garasje
Romslig frittstående garasje med loft og elektrisk portåpner. Oppstillingsplass på egen tomt i tillegg.
Adkomst
Fra E-18: Ta av ved Albert matsenter (Avkjøring 94) og kjør Ålefjærveien til Fagerholt. Ta til høyre i rundkjøringen og ta til venstre og følg veien retning Gimlekollen over Ålefjærveien og forbi Fagerholt skole. Deretter er Sunnivas vei første vei til høyre.
Beskrivelse av tomt/hage
Pent opparbeidet hjørnetomt med belegningstein, stor usjenert terrasse med utsikt mot Kjevik og Toftalsfjorden. Gressplen med hekk, frukttre og annen beplantning.
Vei / Vann / Avløp
Offentlig.
Servitutter / Rettigheter
23.09.1999 14613 BESTEMMELSE OM GJERDE
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
Reguleringsforhold
Reguleringsplan: Gnr. 36, bnr. 4 Sunnivas vei
Vedtatt: 29.07.1998
Reguleringsformål: Bolig.
Finansiering
Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.
Ligningsverdi
Ligningsverdi som primærbolig kr 982 798,-.
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 572 476,-.
Diverse
- Eiendommen kan fritt leies ut.
- Midlertidig brukstillatelse foreligger og er datert 19.07.2000.
- Boligen er tilknyttet kabel-tv fra GET.
- Det er sentralstøvsuger i boligen.
- Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.
- Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.
Overtagelse
Etter nærmere avtale.
Eierskifteforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.
Budgiving
Som budgiver hos PRIVATmegleren kan de kreve budjournal fremlagt. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for øvrige budgiver.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info på egen side.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Sindre Lian
Siviløkonom / Eiendomsmegler MNEF / Partner / Fagansvarlig
97 09 77 79
Selge bolig?
Klikk her